Plekken om te overnachten in de buurt van het Colosseum

Rome is een ontzettend grote stad, dat is voor jou vast niets nieuws. Het is dan ook niet lastig om hier een overnachtingsplek te vinden. Het aanbod is er namelijk enorm. Je vindt er niet alleen appartementen, maar ook talloze hotels. Deze zijn verspreid door heel Rome. Het ene hotel bevindt zich in het centrum, terwijl een ander hotel behoorlijk ver buiten het stadshart kan liggen. Verblijf jij slechts een paar dagen in Rome? Dan wil je natuurlijk niet mijlenver verwijderd zijn van bijvoorbeeld het Colosseum. Gelukkig zijn er genoeg hotels in Rome die in de buurt van deze bezienswaardigheid. In deze tekst geef ik jou zoveel mogelijk nuttige informatie over hotels in Rome.

De prijzen van de hotels in Rome

Een tripje naar Rome is niet goedkoop. Ten eerste moet je een vliegticket betalen, maar je moet ook ergens overnachten. Tevens ben je tijdens jouw verblijf ook nog behoorlijk wat geld kwijt aan bijvoorbeeld eten en drinken. Indien jij gaat overnachten in één van de vele hotels in Rome, wordt het natuurlijk helemaal duur. Een hotel is namelijk een behoorlijk dure plek om te overnachten. Dit geldt zeker voor hotels in een grote stad. Kijk bijvoorbeeld niet raar op wanneer jij zo een bedrag van 100 euro per nacht kwijt bent. Dit is zeker het geval wanneer jij een hotel bij het Colosseum in Rome of een andere bezienswaardigheid boekt. Dit zijn namelijk populaire plekken en dat heeft zo zijn invloed op de prijs.

Goedkope hotels in Rome

Denk jij dat overnachten in Rome onbetaalbaar is? Dat dacht ik eerder ook altijd. Ik weet nu echter dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo heb ik enige tijd geleden geslapen in een hotel bij het Colosseum in Rome. De prijs viel me echt ontzettend me. Vanaf dat moment ben ik gaan speuren naar goedkope hotels in de Italiaanse hoofdstad. Tot mijn verbazing is het helemaal niet lastig om ze te vinden. Je hebt namelijk allerlei handige vergelijkingssites waar jij bijvoorbeeld de prijzen van hotels nabij het Colosseum in Rome met elkaar kunt vergelijken. Je kunt zo makkelijk vinden welk hotel het goedkoopst is, waardoor jij altijd goedkoop kunt overnachten in Rome!

Hoe vind je hotels nabij het Colosseum in Rome

Het Colosseum is één van de bekendste attracties in Rome. Niet gek ook dat je veel hotels vindt in de omgeving van deze bezienswaardigheid. Veel toeristen willen er fors voor betalen om de nacht door te brengen in een hotel bij het Colosseum in Rome. Hierdoor ligt de prijs vaak hoog. Helaas is het niet altijd mogelijk een goedkoop hotel in Rome te vinden. Ik raad je in dat geval niet aan om voor een dure optie te kiezen. Kies dan gewoon voor een hotel dat wat verder van het centrum ligt. De prijs per nacht is hier vaak aanzienlijk goedkoper. Het geld dat overblijft kun je dan mooi gebruiken om met het openbaar vervoer of de taxi naar het Colosseum in Rome te gaan. In de meeste gevallen ben je dan zelfs voordeliger uit!

Milou ten Hoven

Ik ben al meerdere malen in Rome geweest, maar ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Ieder jaar ga ik minimaal één week naar de Italiaanse hoofdstad. Ik ben dol op de cultuur, het eten en de fantastische bezienswaardigheden. Het Colosseum is wat mij betreft echt hét hoogtepunt van Rome. Wat een fantastisch bouwwerk is dit. Ik wil ervaringen met betrekking tot mijn bezoeken aan het Colosseum graag met je delen. Ook geef ik jou graag tips om een bezoek aan deze bezienswaardigheid leuker en makkelijker te maken. Daarom ben ik deze website gestart. Ik hoop dat jij er wat aan hebt!

Voordeligste Colosseum ticket kopen

Please follow & like us 🙂