Disclaimer

Op deze pagina van Colosseumtickets.nl vind je de disclaimer. In deze disclaimer lees jij de voorwaarden waaronder de informatie op deze website wordt aangeboden. Ben je per ongeluk op deze pagina beland en wil je terugkeren? Klik hier om rechtstreeks terug te gaan naar de homepage.

Intellectueel eigendom

Jij kunt de informatie op deze website gratis gebruiken. Althans, zolang jij de informatie niet kopieert, verspreidt of hier anderszins gebruik of misbruik van maakt. De informatie die je op Colosseumtickets.nl vindt, mag alleen gebruikt worden overeenkomstig de verplichte regels van de wetgeving met betrekking tot intellectueel eigendom. Heb jij geen toestemming van Colosseumtickets.nl? Dan is het verboden om tekst, foto’s of andere bronnen van deze site te publiceren of hergebruiken. Wil jij toestemming vragen? Neem dan contact op met het team achter Colosseumtickets.nl.

Geen garantie van juiste informatie

Wij doen ons uiterste beste om bezoekers van deze website van actuele en correcte informatie te voorzien met betrekking tot de tickets voor het Colosseum in Rome. Wij verkopen zelf geen tickets voor deze populaire bezienswaardigheid, maar verwijzen louter door naar de officiële verkooppunten waar jij tickets voor het Colosseum kunt aanschaffen. Indien, ondanks de inspanning, de informatie of inhoud op deze site onvolledig en/of juist is, kan Colosseumtickets.nl op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden. Ook aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor wat betreft schade die direct of indirect door de (informatie op de) website veroorzaakt wordt. Ook is Colosseumtickets.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud die door bezoekers van deze website geplaatst wordt in bijvoorbeeld de reacties.

De informatie en/of producten op deze website worden hier aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Colosseumtickets.nl behoudt zich het recht om informatie zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen, te verwijderen of opnieuw uit te geven. Tevens aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor informatie op de websites waar wij naar verwijzen met behulp van hyperlinks.

Wijzigingen

Benieuwd of er wijzingen aangebracht zijn in deze disclaimer? Klik hier voor de meest recente versie. Gebeurt er niets en komt u weer op deze pagina terecht? Dan weet u dat u momenteel naar de meest actuele versie kijkt.